Acces mas-media

Acces mas-media

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

 

Accesul reprezentanților mass-media se face numai pe baza legitimației de acreditare în specialitate și  documentului de identitate, precum și cu acordul managerului Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Ștei, obținut în urma unei solicitări scrise sau telefonice.

Managerul analizează situația pentru care se solicită accesul, când este vorba de un pacient, pentru a se ține cont de interesele pacientului, starea sa medicală și respectarea drepturilor acestuia.

Managerul va stabili locul și condițiile desfășurării întâlnirii.

Reprezentanții mass-media vor fi însoțiți permanent pe parcursul vizitei de o persoană desemnată de manager.

Accesul în compartimentele spitalului va fi restricționat și acordat doar cu avizul șefului de compartiment având în vedere categoria de pacienți spitalizați.

Legătura dintre spital și mass media este asigurată de purtătorul de cuvânt al spitalului, desemnat prin decizie, sau de manager.

Realizarea unui interviu cu echipa manageriala a spitalului se va realiza doar în urma unei solicitări scrise și doar cu acordul managerului.

Filmarea în cadrul spitalului nu este permisă decât cu acordul conducerii și a persoanelor implicate.

 

     PENTRU EVENIMENTE MEDICALE DEOSEBITE:

•  Informațiile despre eveniment se vor acorda doar de purtătorul de cuvânt al spitalului / directorul medical, doar după stabilizarea pacienților / diagnosticare.

•    Informațiile vor fi acordate sub rezerva codului deontologic și ținând cont de Legea 46/2003, privind drepturile pacientului – acceptul pacientului sau al aparținătorilor.

Please publish modules in offcanvas position.